-1°C / 30°F

Cielo despejado

Buscar

Avonturenrace ‘Pop In the City’ komt naar Gent!

23 Ene 2018Pop In the City

Op 9 juni nemen vierhonderd dolenthousiaste ‘Popins’ de stad in. Deze unieke race voor vrouwen is een uitgelezen kans om Gent op een wel heel bijzondere manier te leren kennen!

Over Pop In the City

Pop In the City is een toeristische avonturenrace in het centrum van Europese steden.
Dit wedstrijdconcept is uniek in Europa en alleen vrouwen mogen deelnemen. Pop In the City speelt in op twee sterke toeristische trends: de ‘citytrip’ of een weekend eropuit in een stad en de zoektocht naar authenticiteit en ‘lokale’ ervaringen tijdens een reis.

Pop In Gent

Met dit evenement wil de stad laten zien dat ze meer kan dan alleen toeristische trekpleisters uitbaten, mensen een unieke ervaring bieden, lokale initiatieven in de kijker zetten …
De deelneemsters zullen een middeleeuwse toren moeten beklimmen, in de schoenen van een frituuruitbater gaan staan, een vrije interpretatie geven van grote meesterwerken van Vlaamse schilders, een bootrace varen op de grachten, de klokken van het belfort luiden ... Het Pop In-team is oneindig inventief!
Het doel van de race is een stad op een andere manier en in je eigen tempo te verkennen, mensen te ontmoeten en uit je comfortzone te treden. Er is geen vooraf uitgestippeld parcours.

Alle informatie over Pop In Gent is hier te vinden.

Benieuwd hoe een Pop In the City eruitziet? Klik op de hier en bekijk de video!

Pop In the City