résultat

  • Nous avons trouvé 7406 résultats pour vous

Stads­de­bat

Overal ter wereld piekt het aantal toeristen, en dus ook in de Vlaamse kunststeden. De bloei betekent voor Gent een bron van welvaart en trots. Maar de toeristenstromen van de toekomst bieden ook stof tot nadenken.

Wat is jouw idee, hoop of droom voor het toerismebeleid van de toekomst? De Stad Gent wil alle ideeën en perspectieven horen en organiseert daarom een inspraaktraject 'Toerisme van de Toekomst'.

Het inspraaktraject zal in drie stappen verlopen:

  1. Stadsdebat
  2. Bespreking Resultaten Bewonersonderzoek
  3. Workshops

1) Stadsdebat en inspiratiesessie: 21 november 2019

***deze sessie is voorbij***

Download de presentatie met alle cijfers hier.

2) Bespreking resultaten bewonersonderzoek: 22 januari 2020

3) Workshops: 19 februari 2020 

***deze sessie is voorbij***

Download de presentatie van deel 3 hier.

Water­zooi

Im Mittelalter wurde diese Suppe mit Fisch aus Leie und Schelde zubereitet, später wurde der Fisch durch Huhn ersetzt. Heute nehmen Sie einfach, was Ihnen am meisten zusagt.

Waterzooi

In the Middle Ages this traditional soup was usually prepared with fish from the Lys or Scheldt Rivers. Later housewives opted to use chicken instead of fish. Nowadays you just choose what you like best.

Water­zooi

En la Edad Media este plato se preparaba con pescados del Lys y del Escalda, y más tarde pasó a hacerse con pollo. En nuestros días usted puede elegir simplemente el que más le guste.

Water­zooi

Au Moyen-âge, cette soupe était préparée avec le poisson pêché dans la Lys et l’Escaut. Le poisson sera ensuite remplacé par du poulet. Aujourd’hui, faites simplement votre choix!

Water­zooi

In de middeleeuwen werd deze soep met vis uit Leie en Schelde bereid, later werd de vis vervangen door kip. Vandaag kies je gewoon wat je het lekkerst vindt.

Sto­ver­ij

Eintopfgericht aus Rindfleisch, Zwiebeln, Brot, Senf, Bier, Thymian, Lorbeer, Pfeffer und Salz. Typisch für Gent ist die Zugabe von Nieren und Leber. Herrlich mit Pommes.

Stoverij

A stew of beef, onions, bread, mustard, local beer, thyme, bay leaf, pepper and salt. Typically in Ghent the chef will add kidneys and liver. Delicious with French fries.

Sto­ve­rij

Estofado de vacuno con cebollas, pan, mostaza, cerveza de la región, tomillo, laurel, sal y pimienta. Algo típico de Gante es añadir riñones e hígado. Delicioso con unas buenas patatas fritas.

Sto­ve­rij

Stoofpotje van rundvlees, uien, brood, mosterd, streekbier, tijm, laurier, peper en zout. Typisch Gents is de toevoeging van niertjes en lever. Lekker met frietjes.