Artikel 1 

Bij de reservatie met vermelding van de correcte kortingscode (zie betreffende 5 actiepagina's voor de juiste code per voordeelactie)

 1. Citytrip met gezin
   
 2. Romantisch weekendje weg
   
 3. Gent bezoeken met vrienden
   
 4. Fietsstad Gent


van een of meerdere overnachtingen (afhankelijk van de gekozen voordeelactie)

bij één van de Gentse Hotels in onderstaande lijst
(Let op! Niet elk hotel doet mee aan elke voordeelactie: Bekijk op de pagina van het betreffende promotiepakket dat u wilt boeken, de deelnemende hotels voor elk pakket.)

die rechtstreeks werd geboekt door de hotelgast

 • op de hotelwebsite van het desbetreffende hotel
 • telefonisch via het onthaal van het desbetreffende hotel

voor een verblijf binnen de periode vermeld op de pagina van het desbetreffende promopakket (zie hierboven),

zal door het hotel, een voordeel of voordeelpakket geschonken worden, zoals vermeld op de betreffende 4 actiepagina's.

Artikel 2

De actie loopt tot einde van de voorraad .

 

Artikel 3

Een kamerreservatie (en dus het eigendom van het geschonken voordeel of voordeelpakket) wordt pas definitief beschouwd bij aankomst van de gast in het hotel. Op dit moment worden de aangeboden voordelen eigendom van de hotelgast.
 

Artikel 4

Het geschonken voordeel kan op een vrij, door de hotelgast gekozen, moment gebruikt worden of overgedragen worden aan een derde naar keuze, uitgezonderd van het gratis ontbijt dat uiteraard tijdens de verblijfsperiode dient opgenomen te worden.
 

Artikel 5

Indien de hotelgast afwijkt van deze algemene voorwaarden, gelden toch onze algemene actievoorwaarden, ook al hebben wij niet uitdrukkelijk bezwaar gemaakt tegen deze afwijking. 
 

Artikel 6

De aankomstdatum is bindend en moet stipt nageleefd worden. Bij niet komen opdagen of annulatie van de kamerreservatie behouden wij ons het recht voor om het voordeel of het voordelenpakket aan een andere gast, die aan de actievoorwaarden voldoet, toe te kennen. Bij annulatie zal het ticket onmiddellijk worden gedesactiveerd.
 

Artikel 7

Binnen elk deelnemend hotel gelden de eigen reservatie- en annuleringsregels en die zullen altijd voorrang krijgen op deze specifieke actiegebonden voorwaarden. 
 

Artikel 8

Elke betwisting met betrekking tot deze voorwaarden en de actie valt onder de bevoegdheid van de rechtbank van Gent. De verhoudingen tussen de contracterende partijen worden beheerst door het Belgisch recht.
 

Artikel 9

Er zal geen communicatie gevoerd worden, over de geschonken voordelen, over de voorwaarden noch over andere aspecten van deze actie.