Neem je dichtste contacten op sleeptouw en verken Gent op een veilige manier. Naar coronaproof activiteiten is het niet lang zoeken in onze stad. Kies voor een weekendje weg in Gent en ontvang nu een gratis privégidsenbeurt bij je boeking!

Boek nu en ontvang een gratis privégidsenbeurt

Boek een verblijf van minimum twee kamers tussen 13/12/20 en 31/12/22 bij één van onze deelnemende hotels, en ontvang een privé gidsenbeurt ter waarde van 85 euro voor je gezelschap.

Hoe werkt het?

Simpel! Boek nu een overnachting, die plaatsvindt tussen 13/12/20 en 31/12/22, bij één van de onderstaande hotels. Boek rechtstreeks op de website van het hotel (alleen zo is de actie geldig!) en vermeld duidelijk de code 'visitgentmetvrienden' in het opmerkingenveld bij je boeking. Tot dan?

Deelnemende hotels

Tips voor een citytrip in onze stad

Op wandel als een local, fietsen en petit comité, gezellig shoppen in de meest uiteenlopende winkelbuurten die Gent te bieden heeft of gewoon gezellig een bootje varen in de stad. 

Iedereen welkom, met propere handen en gemondmaskerd waar nodig. Coronamoeheid? Nergens voor nodig, citytrippen in Gent is altijd de max.