Het Sint-Baafsplein ligt midden in het historische hart van Gent en is het verbindingspunt tussen de driehoek die gevormd wordt door het belfort, het theatergebouw en de kathedraal. Andere bezienswaardigheden in de buurt zijn de Lakenhalle en het stadhuis.

Het theater met 600 zitplaatsen is in Italiaanse stijl ingericht en bevindt zich in een prachtig, 19e-eeuws gebouw met op de eerste verdieping de fantastische brasserie De Foyer. Die locatie heeft nog niets ingeboet qua luxe en grandeur, en is de ideale plek voor een heerlijke maaltijd of drankje. Wanneer het weer het toelaat, kunt u op het prachtige terras proeven van een aperitiefje, diner of koffie, terwijl u geniet van het weergaloze zicht op het historische plein.

De Foyer is de perfecte locatie voor al uw vergaderingen, diners en recepties. Er is plaats voor 100 personen bij diners, 130 personen bij walking dinners en 300 personen bij recepties.

Het theater is dan weer perfect geschikt voor lezingen en conferenties voor maximaal 600 gasten. Deze ruimte beschikt over alle technische faciliteiten en een ‘room loop’ voor hardhorenden. In de buurt liggen twee ondergrondse parkeergarages (Reep en Vrijdagmarkt). Daarnaast kunt u kiezen voor het openbaar vervoer, dat u tot aan onze voordeur brengt. Wanneer u hier binnenstapt, komt u terecht in onze magische droomwereld.

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.

Contactinformatie De Foyer