Met een prachtige ligging aan het water in het hart van Gent, staat het luxueuze Hotel Harmony garant voor een bijzondere ervaring. Het hotel ligt in de Gentse wijk Patershol, de oudste wijk van Gent.
  • 30 PAX
  • 2 meeting ruimtes

Overnacht bij Hotel Harmony en maak gebruik van alle faciliteiten. Neem plaats in de elegante lounge of geniet bij mooi weer van het verwarmd buiten zwembad.

Hotel Harmony ligt op 100 meter van het kasteel Gravensteen en op 5 minuten lopen van de Sint-Baafskathedraal. Ervaar Gent in stijl, U bent van harte welkom bij Hotel Harmony!

SEMINARIE IN HOTEL HARMONY GENT

Hotel Harmony beschikt over twee vergaderzalen (tot 25 personen) voorzien van alle hedendaagse vergaderfaciliteiten.

Als u een vergadering of seminarie bij Hotel Harmony boekt dan bieden wij u niet alleen de accommodaties voor een perfecte zakelijke bijeenkomst maar mag u uiteraard van ons de nodige aandacht en zorg verwachten. Heeft u specifieke wensen, zoals het reserveren van diners, uitstapjes in Gent en vervoer, dan helpen we u graag.

Als standaard bieden wij u verschillende 4- uurs, 8-uurs en 24-uurs arrangementen. Aangezien onze meerwaarde ligt in de tegemoetkoming van uw wensen, is het mogelijk een uniek, persoonlijk arrangement voor u samen te stellen. 

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.
Meeting ruimtes
Naam Theater
Klaslokaal
Cabaret
U-vorm
Raadzaal
Receptie
Banket
Walking dinner
Oppervlakte
Hoogte
Daglicht
Boardroom
Oppervlakte : 20m²
Soort
PAX
10 20m²
Portus Gandae
Oppervlakte : 65m²
Soort
PAX
30 26 20 40 65m²

Contactinformatie Hotel Harmony ****