Met een prachtige ligging aan het water in het hart van Gent, staat het luxueuze Hotel Harmony garant voor een bijzondere ervaring. Het hotel ligt in de Gentse wijk Patershol, de oudste wijk van Gent.
  • 30 PAX
  • 2 meeting ruimtes
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Daglicht
  • Centrumlocatie
  • Eco-label

Overnacht bij Hotel Harmony en maak gebruik van alle faciliteiten. Neem plaats in de elegante lounge of geniet bij mooi weer van het verwarmd buiten zwembad.

Hotel Harmony ligt op 100 meter van het kasteel Gravensteen en op 5 minuten lopen van de Sint-Baafskathedraal. Ervaar Gent in stijl, Je bent van harte welkom bij Hotel Harmony!

SEMINARIE IN HOTEL HARMONY GENT

Hotel Harmony beschikt over twee vergaderzalen (tot 25 personen) voorzien van alle hedendaagse vergaderfaciliteiten.

Als je een vergadering of seminarie bij Hotel Harmony boekt dan bieden wij je niet alleen de accommodaties voor een perfecte zakelijke bijeenkomst maar mag je uiteraard van ons de nodige aandacht en zorg verwachten. Heb je specifieke wensen, zoals het reserveren van diners, uitstapjes in Gent en vervoer, dan helpen we jou graag.

Als standaard bieden wij je verschillende 4- uurs, 8-uurs en 24-uurs arrangementen. Aangezien onze meerwaarde ligt in de tegemoetkoming van jouw wensen, is het mogelijk een uniek, persoonlijk arrangement voor je samen te stellen. 

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.
Meeting ruimtes
Naam Theater
Klaslokaal
Cabaret
U-vorm
Raadzaal
Receptie
Banket
Walking dinner
Oppervlakte
Hoogte
Daglicht
Boardroom
Oppervlakte : 20m² Hoogte : 3m Daglicht aanwezig
Soort
PAX
10 20m² 3m ja
Portus Gandae
Oppervlakte : 47m² Hoogte : 4m Daglicht aanwezig
Soort
PAX
30 20 50 47m² 4m ja

Contactinformatie Hotel Harmony ****