WE BRING YOUR CONTENT TO 'LIVE'
Congressen, ontmoetingsdagen en seminaries zijn totaalbelevingen geworden. Naast inspirerende content- en netwerkopportuniteiten verwachten deelnemers een live-ervaring die hun zintuigen prikkelt, en die ze liefst ook nog eens met één tik op hun smartphone kunnen delen. Dat vraagt om een doortastende aanpak op maat, creativiteit op het scherpst van de snee, technologische knowhow en specifieke organisatorische expertise. Het staat allemaal voor u klaar bij The Oval Office.

Als Professional Conference Organiser (PCO) heeft The Oval Office alles in huis om van uw nationaal of internationaal congres, seminarie of conferentie een succesvolle beleving te maken.

FULL-SERVICE CONGRESORGANISATOR

Bij The Oval Office zijn we ervan overtuigd dat een succesvol congres of een efficiënte conferentie staat of valt met een kwaliteitsvolle voorbereiding. Fall in love with the process, and the results will come. Dat bewijzen we telkens opnieuw met veel enthousiasme en liefde voor het vak.

Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise begeleiden we u met strategisch en creatief advies, nemen we de samenstelling van uw programma voor onze rekening en zorgen we voor een uitgekiend communicatieplan. Ook voor de de deelnemers en sprekersadministratie, tot en met het ontvangen van uw gasten de dag zelf kan u terecht bij The Oval Office.

TOTAALBELEVING

Bij The Oval Office willen we dat uw boodschap zo helder mogelijk bij uw doelgroepen overkomt. Elk element is hierbij belangrijk: het communicatieplan en de registratiewebsite, de samenstelling van het programma, de keuze van de locatie, het sociale luik: alles in uw verhaal moet kloppen. Bij ons kunt u terecht voor elk hoofdstuk van dat verhaal. Zo kunt u voor honderd procent focussen op het doel van uw bijeenkomst, zonder verdere kopzorgen. Benieuwd naar wat we voor u kunnen doen? The Oval Office heeft vele kamers. Kijk gerust even rond!

PARTNERSHIP

De organisatie van een congres is ook de start van een intense en langdurige samenwerking met de PCO.

The Oval Office gaat hierbij resoluut voor een (h)echt partnership. We bepalen samen met u bij aanvang duidelijk de strategische doelstellingen zodat we onze expertises bij elke stap van het traject juist kunnen inzetten. We stellen het juiste format samen voor uw congres  en staan vervolgens garant voor een vlekkeloze uitvoering.

Transparante communicatie is een absolute must in de vertrouwensband tussen The Oval Office en u, onze klant.

PLANNING

Als professionele congresorganisator stellen we een team van de beste leveranciers op vlak van communicatie, logistiek, technologie en activatie samen en zorgen we steeds voor een strakke planning, vlotte coördinatie en professioneel projectmanagement. 

PERSOONLIJK

Alle touwtjes in handen houden, het overzicht bewaren en alles naadloos afstemmen op elkaar: we doen het vanuit één centraal aanspreekpunt, altijd met hetzelfde, vertrouwde gezicht. Wij zijn het logistieke en creatieve zenuwcentrum tijdens de voorbereidende fase, maar ook on-site houden wij nauwgezet de regie in handen, zodat u handsfree het maximum uit uw conferentie kunt halen.

Contactinformatie The Oval Office - MICE

The Oval Offi­ce - MICE

Willem Tellstraat 24
9000 Gent
België