In het hart van Gent, in een monumentaal herenhuis, vindt u het prachtige viersterren deluxe - Pillows Grand Hotel Reylof. De 157 kamers en suites zijn een eerbetoon aan de huiselijke sfeer van Baron Olivier de Reylof zijn voormalige woning, daterend uit 1724. Dit prachtige gebouw met koetshuis is sinds 1990 een beschermd monument. 

In het hoofdgebouw bevinden zich het sfeervolle LOF Café, The Living Bistro en gastronomische LOF Restaurant. Er is eveneens gratis WIFI beschikbaar in het gehele hotel. Laat het alledaagse leven achter u in de rustige binnentuin of rustgevende Spa Reylof en fitness. Voor de gasten onbeperkte toegang en gebruik van de wellness, met uitzondering van de behandelingen (betalend). 
Het hotel beschikt over een valet parking en de publieke parking Ramen is net om de hoek. De parkeergarage heeft ook een oplaadpunt voor elektrische auto's. 

Naast dit alles beschikt het hotel ook over negen verschillende salons, welke te gebruiken zijn voor vergaderingen, conferenties en (private dining) events. De salons beschikken over de nieuwste technologie, zoals een 75-inch monitor met aparte soundbar, een conference telefoon en ClickShare Presentatiesystemen. 

Ontdek Gent, met Pillows Hotels. 

Contactinformatie Pillows Grand Hotel Reylof ****