20°C / 68°F

Rain

Zoeken

Coming soon: Nieuwe topkeuken van Kobe Desramaults in Gent

29 mei 2017Chambre séparée - Kobe Desramaults

Topchef Kobe Desramaults verrast ons vanaf 1 juni 2017 met een nieuw project. Hij opent restaurant ‘Chambre Séparée’ in de voormalige Belgacomtoren aan de Oude Beestenmarkt in Gent. Maar het zou Kobe Desramaults niet zijn, mocht het geen concept zijn met een kleine twist. Je eet wat de chef je voorschotelt. Je geeft je dus volledig over aan de kunsten van de jonge topchef.

Kobe Desramaults werd bekend met zijn sterrenzaak ‘In De Wulf’ in Dranouter, die hij enkele maanden geleden stopzette. De geniale kok uit Poperinge zoekt echter altijd naar nieuwe concepten en inspiratie. We mochten hem in Gent al verwelkomen met ‘De Vitrine’ en ‘De Superette’. We zijn blij dat we opnieuw thuisstad mogen zijn van zijn laatste project ‘Chambre Séparée’.

Chambre Séparée: exclusieve ervaring voor foodies

‘Chambre Séparée’ wordt een knus ingerichte plek in een oud industrieel gebouw, de Belgacomtoren aan de Oude Beestenmarkt. Er is plaats voor 16 gasten, die allemaal rond de keuken zullen zitten. Je krijgt een menu van 20 gerechten voorgeschoteld gebaseerd op seizoensproducten en de inspiratie van de chef. Je laat je dus compleet verrassen, en dit voor € 200 exclusief dranken.

Reserveren kan sinds kort maximaal 2 maanden op voorhand voor 1 of 2 personen. Bij de start van de online reserveringen werd het een race om een plekje te bemachtigen. De eerste maanden is ‘Chambre Séparée’ dan ook al volgeboekt.

Plan je een bezoek aan Gent en ben je op zoek naar een exclusief avondje uit? Hou dan zeker de website in het oog en boek 2 maanden voor je komst een plekje bij Kobe!

De Superette RTT

Op het terras plant Kobe Desramaults ‘De Superette RTT’, een pizzeria met plaats voor 80 personen. De naam verwijst naar ‘De Superette’, een bakkerij en koffiebar die Kobe Desramaults al uitbaat in Gent, samen met Amerikaanse broodexperte Sarah Lemke.

Chambre séparée - Kobe Desramaults