Kamperen in het groen vlak buiten Gent? Het kan makkelijk! Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen heeft alle faciliteiten voor een zonnige dag vol sport en ontspanning. Maar het gigantische, kindvriendelijke park is nog zó veel meer! Het is een vakantiecamping van 10 hectare waar je kan genieten van natuur, rust en vakantie. En dat op 20 minuten rijden van het stadcentrum!

Sporten is een meervoud

Zeiler, surfer, kajakker, (horde)loper, hengelaar, petanquer, skater, (mini)voetballer, zwemmer, (beach)volleyballer, rolschaatser, (tafel)tennisser, squasher, duiker, golfer of BMX’er? Wij zijn nu al buiten adem maar dan zit je goed in De Blaarmeersen! Het aanbod van de te beoefenen sporten is eindeloos – en het opsommen ervan misschien een sport op zich – maar één ding is zeker: alles wat je in centrum Gent niet kan, dat kan je hiér! Het park is een toplocatie voor een topvakantie.

Vakantie is genieten van eenvoud

Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen heeft een mooie, uitgestrekte camping met een oppervlakte van maar liefst 10 hectare. Naast de vele vaste standplaatsen tussen de 50 en 100 vierkante meter, de tentplaatsen en de trekkershutten zijn er ook 48 standplaatsen voor motorhomes voorzien. Dus hou zeker halt rond Gent! In dit stuk natuur kom je er helemaal tot rust. Even weg van alles. Leven op het ritme van de zon. En gewoon genieten van de eenvoud van kamperen!

Reser­veer hier Cam­ping Blaar­meer­sen

Online reservatie

Motorhomes

Met zijn 48 plaatsen voor motorhomes is Camping Blaarmeersen dé stek buiten Gent om te overnachten bij je bezoek aan één van de mooiste steden van België. Je kan er terecht voor één of meerdere dagen. Even genieten van de rust. De watervoorraad bijtanken, het reservoir ledigen en reinigen, het kan allemaal perfect. Het kampeerterrein biedt de perfecte uitvalsbasis. Wist je overigens dat je langs de openbare weg slechts gedurende één nacht mag parkeren en dat je er niét mag overnachten? Maar wees gerust: op het camperterrein van Camping Blaarmeersen kan je altijd met je motorhome terecht!

Reser­ve­rings­for­mu­lier Cam­ping Blaar­mee­sen

Download het reserveringsformulier
De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.