2°C / 36°F

Partly cloudy

Zoeken

Chambre Separee

Chambre Séparée

© Piet De Kersgieter

Chambre Séparée

© Piet De Kersgieter

Chambre Séparée

© Piet De Kersgieter

Chambre Séparée

© Piet De Kersgieter
© Piet De Kersgieter

Chambre Séparée

Chambre Séparée is het nieuwe concept van ‘Flemish Foodie’ Kobe Desramaults. Na De Vitrine en De Superette mag Gent opnieuw thuisstad zijn van zijn gastronomische kunsten. Deze keer gaat hij aan de slag in de voormalige Belgacomtoren aan de Oude Beestenmarkt.

Het restaurant biedt plaats aan slechts 16 personen. Je zit rond de keuken wat zorgt voor een intieme sfeer in de setting van een oud industrieel gebouw. Wat volgt is een unieke ervaring vertaald in een menu van 20 gerechten. Maar je eet er niet à la carte, de chef stelt zijn menu samen op basis van de producten van het seizoen en de inspiratie van het moment. Je laat je dus compleet verrassen, en dit voor € 210 exclusief dranken.

Plan je een bezoek aan Gent en ben je op zoek naar een exclusief avondje uit? Hou dan zeker de website van Chambre Séparée in het oog en boek maximaal 2 maanden voor jouw komst een plekje bij Kobe!

  • Gastronomie

Openingsuren

  • v 15/12  >
  • z 16/12 gesloten
  • z 17/12 gesloten
  • m 18/12  >
  • d 19/12  >
  • w 20/12  >
  • d 21/12  >
Toon volledige kalender

Halte openbaar vervoer

Reep

Nieuws

Kobe Desramaults
21 nov 2017
Winter is het ideale seizoen om lekker en uitgebreid te tafelen. Volgens Michelin moet je daarvoor in Gent zijn. Drie Gentse restaurants vielen op 20 november extra in de prijzen bij de uitreiking van de Michelinsterren.

Contact

Chambre Séparée

Keizer Karelstraat 1
9000 Gent
E-mailadres: info@chambreseparee.be
URL - link: Chambre Séparée
Stadsplan: E3

Publicatie

wintermagazine

Toeristisch magazine

Seizoensgebonden magazine