Hoewel COVID-19 even roet in het eten leek te gooien, is het Van Eyck-jaar nog steeds springlevend. Sterker nog: het Gentse themajaar wordt zelfs met zes maanden verlengd! Het barstensvol programma dat van 2020 een feest had moeten maken, loopt nu dus gewoon door t.e.m. het voorjaar van 2021. Dankzij het Van Eyck-jaar XXL kan je nog tot eind juni volgend jaar genieten van de vele fantastische projecten in en rond de stad!

Nu te beleven

Verre reizen zitten er deze zomer niet in, maar dat wil niet zeggen dat het een saaie vakantie wordt. Integendeel, met de vele Van Eyck-activiteiten die in Gent op stapel staan, was een trip naar Gent nog nooit zo leuk! Ontdek hier de highlights van de zomer.

Datum gewijzigd of verlengd

Heel wat activiteiten die normaal de komende weken en maanden zouden plaatsvinden, zijn al uitgesteld naar het najaar van 2020. Dankzij de verlenging van het themajaar kan het programma beter gespreid worden en krijgen organisatoren nu ook de kans om hun evenement in het voorjaar van 2021 te laten doorgaan. Daarnaast bekijken veel partners de mogelijkheid om hun activiteit te verlengen of te hernemen. Ontdek hier alvast de gewijzigde data die reeds bekend zijn. Raadpleeg regelmatig onze website voor nieuwe updates.