Hoe til ik mijn service naar een hoger niveau? Hoe help ik gasten met tips op maat over de recreatieve mogelijkheden in Gent en omstreken? Hoe zorg ik er met andere woorden voor dat mijn gasten met een positief gevoel hun bezoek of verblijf in Gent beleven?

Ambassadeurschap: net dat tikkeltje meer voor je gasten

Als ondernemer ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor gasten met specifieke vragen over de stad. Een ambassadeur is iemand die benaderbaar is, bereid is om te helpen én ook de juiste inlichtingen kan geven. In het uiterste geval is een ambassadeur iemand die onze stad promoot, gewoon omdat hij of zij helemaal overtuigd is van de kwaliteiten van onze stad.

In een ambassadeurstraject kom je te weten hoe je je gasten op een persoonlijke manier benadert en hoe je hen met een overtuigende fierheid insider tips geeft zodat ze met een goed gevoel Gent kunnen verkennen. Je ontdekt bovendien ook zelf de unieke toppers van de stad.

Hoe word je toeristisch ambassadeur?

Wil jij als ondernemer ook graag toeristisch ambassadeur worden? VisitGent werkt dit jaar aan een opleidingstraject met verschillende workshops.

De ondernemers die het traject volgen krijgen de erkenning als 'toeristisch ambassadeur'. Zij maken deel uit van een netwerk van toeristische informatiepunten die als echte ambassadeurs hun klanten te woord staan. Deze infopunten worden door VisitGent mee gepromoot.

Voor wie?

Uitbaters, ondernemers of werknemers actief in de toeristische sector in Gent (logies, restaurants, cafés, gidsen,...).

Geef bij je inschrijving aan wat je motivatie is om deel te nemen aan het traject.

Alle velden zijn verplicht.

Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

VisitGent behandelt jouw persoonsgegevens met respect voor je privacy.

Nog vra­gen of idee­ën?

Contacteer ons via mail