Uniek in Europa, geen loze woorden. Beleef, proef en voel levendig Gent, verrassend voordelig. De CityCard Gent geeft je toegang tot alle topattracties in Gent, inclusief het openbaar vervoer tegen een rebelse minimumprijs.

Maximum Gent tegen een minimumprijs

Zet je weekendje weg volledig naar je hand. De CityCard Gent is simpel en overzichtelijk in gebruik. Je krijgt een handig uitvouwbaar stadsplan en alle info over de CityCard-voordelen. Kies een kaart voor 48 uur of 72 uur. Deze voordeelkaart is een all-in belevenis in Gent. Je zou wel gek zijn om niet van dit unieke aanbod te genieten.

TIP: elke eerste donderdag van de maand geniet je extra lang van je CityCard Gent want dan zijn de meeste musea open tot 22u tijdens 'Late Donderdag'. 

Een flinke dosis 'must sees'

De CityCard Gent geeft je toegang tot alle Gentse bezienswaardigheden, monumenten en musea.

Uniek Gents vervoer

Met de CityCard Gent maak je gratis gebruik van (water)tram, bus, fiets en boot.

Tal van expo's

Ga gratis naar alle tijdelijke tentoonstellingen in de Gentse musea. 

Hier koop je de CityCard Gent

48 u.     € 42.00

72 u.     € 48.00

Bereken je voordeel

Start met plannen en bespaar tot 20 euro

Een maximum dosis ‘must sees’. Gent verwent!

Start met plannen en bespaar tot 20 euro met je CityCard Gent! 

Gratis toegang met de CityCard

De CityCard Gent geeft je één gratis toegang tot de onderstaande bezienswaardigheden, monumenten en musea

Fikse korting met de CityCard

Geniet éénmalig van 10 euro korting bij aankoop van een ticket voor een bezoek aan het Lam Gods. Opgelet: vooraf online reserveren is verplicht en kan al vóór de aankoop van een CityCard. Dit kan gewoon door de optie 'CityCard' aan te duiden bij aankoop van een ticket, en vervolgens zowel je ticket als je CityCard te tonen aan de ingang. 

Gratis Gents vervoer. Uniek, zot voordelig.  

Ontdek alle voordelen op een rij:

  • Met de CityCard Gent spring je gratis op en af alle trams en bussen van de historische Gentse binnenstad (gedurende de volledige duurtijd van de kaart).
  • Wil je Gent verkennen vanop een stalen ros? Volg je neus, spring gewoon op en af de fiets. Voel de Gentse stadsvibes net zoals de eigenzinnige Gentse studenten en inwoners. De ideale manier om levendig Gent en haar mystieke steegjes te verkennen. Deze CityCard geeft je recht op 1 dag huur van een fietsDe waarborg van € 40 per fiets krijg je bij het inleveren en na controle van de fiets onmiddellijk terugbetaald.
  • Ben jij meer een waterrat? Verken zeker ook de Gentse binnenstad vanop het water. Jazeker, de CityCard biedt je ook 1 gegidste boottocht. Dompel je onder in de rijke en rebelse geschiedenis van Gent. Misschien het ideale startpunt van je citybreak.
  • Oh ja, met deze voordeelkaart spring je ook op en af de Gentse hop-on/hop-off watertram gedurende 1 dag.

Tal van expo's

Met de CityCard Gent ga je gratis naar alle tijdelijke tentoonstellingen in de Gentse musea (één toegang). Van schilderkunst tot design en natuurkunde, in Gent vindt iedereen een expo naar zijn zin!  Bekijk alle deelnemende expo's hier. 

City­Card Gent: een must have voor je bezoek aan Gent

Hier kun je de CityCard Gent kopen

City­Card Gent - plan

Een CityCard Gent op zak? Dan is deze kaarthouder met geïntegreerd stadsplan jouw perfecte compagnon om de stad te ontdekken. Je vindt er alle deelnemende musea, bezienswaardigheden en activiteiten op een handige stadskaart om je eigen CityCard-tour uit te stippelen!  

Meertalig: Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans

Je ontvangt deze publicatie bij aankoop van je CityCard Gent. Bekijk hier alle verkooppunten.

Hier kan je met je CityCard terecht