Alles wat je moet weten over Gent op één stadskaart, gewoon op je smartphone in je broekzak. Het digitale stadsplan leidt de weg naar wat je gezien, gedaan, geproefd, kortom, beleefd moet hebben.

De online stadskaart toont automatisch Gentse bezienswaardigheden, zodat jij tijdens je citytrip geen highlights mist. Verder duid je gewoon aan wat je zoekt: de tofste winkels, een toptentoonstelling of concert, een romantische B&B, het lekkerste nieuwe eethuisje, een handige plek parkeerplek. De weg kwijt in al die weelde? Door op de lokalisatieknop te drukken zie je zo waar je bent. Het plan werkt perfect mobiel op gsm of tablet, zodat ie overal met je mee kan. Liever geen data opsouperen onderweg? Download dan op voorhand het plan in pdf-formaat. Ben je verknocht aan papieren stadsplannen? Die vind je in het infokantoor van Visit Gent, gratis en voor niets.

Tip

Op onderstaand plan kun je in de rubriek “Toon op kaart” aanduiden wat je interesseert. Je keuzes zie je op de kaart. Met het plus- en minteken kun je in- en uitzoomen. De tweepuntige pijl zorgt ervoor dat je de kaart in het volledige scherm kunt bekijken. Het oog laat toe je locatie ten opzichte van de dichtstbijzijnde interessepunten te bekijken.