Of een overnachting in Gent wel de moeite waard is? Laat het ons zo zeggen: het zou verplicht moeten zijn met al wat onze stad te bieden heeft! Gent, da’s geschiedenis, cultuur én lifestyle gemixt tot een cocktail die iedereen lust. Laat je voor je tripje inspireren door een van onze meest enthousiaste stadsgenoten, Nic Balthazar.

Nic Balthazar is verliefd op Gent en hij is zeker niet alleen. Hij neemt je gedurende 10 afleveringen mee naar bekende en minder bekende plekken in Gent tijdens "Gent Holidayland". Ontdek hier regelmatig zijn nieuwste afleveringen. Aan elke nieuwe video is een nieuwe wedstrijd verbonden: beantwoord de vraag op het einde van de video en waag je kans! 

Bekijk de video en win

Maak kans op 2 hotelovernachtingen (voor 2 personen!) in Gent, 2 CityCards Gent van 72 uur én een Gentse cadeaubon ter waarde van 50 euro (geldig bij verschillende Gentse shops, restaurants en cafés).

Waag je kans en win een week­end­je in Gent

Neem deel aan de wedstrijd

* Sommige opnames van Gent Holidayland dateren van voordat er specifieke COVID19 veiligheidsmaatregelen werden ingevoerd in bepaalde zones van Gent. Dankjewel om uiteraard steeds na te kijken op www.visitgent.be/corona hoe je aan alle maatregelen kan voldoen zodat we het in Gent altijd zo veilig mogelijk houden voor iedereen.