Eigenzinnig Gent ademt geschiedenis en biedt je een tot aan de rand gevulde cultuurcocktail. Daarom geven we de hele zomer twee overnachtingen én een verrassingspakket weg. Ontdek de huidige wedstrijdvraag en waag je kans!

Nic Balthazar is verliefd op Gent en hij is zeker niet alleen. Hij neemt je gedurende 8 afleveringen mee naar bekende en minder bekende plekken in Gent tijdens "Gent Holidayland". Ontdek hier regelmatig zijn nieuwste afleveringen. Aan elke nieuwe video is een nieuwe wedstrijd verbonden: beantwoord de vraag op het einde van de video en waag je kans! 

Maak in deze nieuwste aflevering opnieuw kans op 2 hotelovernachtingen (voor 2 personen!) in Gent, 2 CityCards Gent van 72 uur én een Gentse cadeaubon ter waarde van 50 euro (geldig bij verschillende Gentse shops, restaurants en cafés).

Video Url

Op zeker spelen?

Boek nu bij een overnachting bij één van de onderstaande hotels en kom Gent (her)ontdekken! De eerste 500 boekers ontvangen een ticket voor Lights On Van Eyck, een magisch multimediaal spektakel in de Sint-Niklaaskerk.

Actievoorwaarden

* Sommige opnames van Gent Holidayland dateren van voordat er specifieke COVID19 veiligheidsmaatregelen werden ingevoerd in bepaalde zones van Gent. Dankjewel om uiteraard steeds na te kijken op www.visitgent.be/corona hoe je aan alle maatregelen kan voldoen zodat we het in Gent altijd zo veilig mogelijk houden voor iedereen.