Of een overnachting in Gent wel de moeite waard is? Laat het ons zo zeggen: het zou verplicht moeten zijn met al wat onze stad te bieden heeft! Gent, da’s geschiedenis, cultuur én lifestyle gemixt tot een cocktail die iedereen lust. Laat je voor je tripje inspireren door een van onze meest enthousiaste stadsgenoten.

Regisseur Nic Balthazar houdt van zijn stad en we kunnen hem geen ongelijk geven. In zeven video’s getiteld ‘Gent Holidayland’ neemt hij je mee doorheen de stad. Van overbekende monumenten als het Gravensteen en Het Lam Gods tot de beste lokale shoptips: Nic geeft al zijn Gentse geheimen prijs. Snel boeken dus die weekendtrip en laat Nic Balthazar je virtuele gids zijn.

Bekijk hier alle Gent Holidayland afleveringen

Plan je citytrip naar Gent

Boek nu bij een overnachting bij één van de onderstaande hotels en kom Gent (her)ontdekken! De eerste 500 boekers ontvangen een ticket voor Lights On Van Eyck, een magisch multimediaal spektakel in de Sint-Niklaaskerk.

Actievoorwaarden

* Sommige opnames van Gent Holidayland dateren van voordat er specifieke COVID19 veiligheidsmaatregelen werden ingevoerd in bepaalde zones van Gent. Dankjewel om uiteraard steeds na te kijken op www.visitgent.be/corona hoe je aan alle maatregelen kan voldoen zodat we het in Gent altijd zo veilig mogelijk houden voor iedereen.