Ghent River Hotel, gevestigd in een historisch gebouw uit 1518, is een symbool van tijdloze elegantie en modern comfort. Gelegen in het bruisend stadscentrum, langs de schilderachtige Leie, onderscheidt het hotel zich met een eigen aanlegsteiger. Congresdeelnemers kunnen hier met de boot aanmeren, wat zorgt voor een unieke start van je bijeenkomst.
  • 60 PAX
  • 3 meeting ruimtes
  • Daglicht
  • Erfgoedlocatie
  • Centrumlocatie

Vergaderzalen met karakter

Zowel de Artevelde- als Anseelezaal beschikken over overvloedig daglicht en audiovisuele apparatuur voor een meeting of bijeenkomst. De Historische Crypte is dan weer de perfecte locatie voor een walking dinner, productpresentatie of banket. Ook het dakterras met aangrenzende zaal biedt heel wat mogelijkheden dankzij het adembenemend uitzicht op het water en de rest van de stad. 

Bereikbaarheid

Ghent River Hotel & Meeting Rooms is gelegen in het hart van de stad en daarmee vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Verder is er ook een openbare parkeerplaats beschikbaar op 50 meter loopafstand. Interessante extra: dankzij de aanlegsteiger kunnen congresdeelnemers ook per boot aanmeren

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.
Meeting ruimtes
Naam Theater
Klaslokaal
Cabaret
U-vorm
Raadzaal
Receptie
Banket
Walking dinner
Oppervlakte
Hoogte
Daglicht
Artevelde
Oppervlakte : 70m² Daglicht aanwezig
Soort
PAX
60 36 28 20 75 70m² ja
Anseele
Oppervlakte : 32m² Daglicht aanwezig
Soort
PAX
15 12 10 10 32m² ja
Crypte
Oppervlakte : 100m²
Soort
PAX
60 100 75 100m²

Contactinformatie Ghent River Hotel ****