Onbevooroordeeld, volledig en objectief advies

GentCongres functioneert helemaal onafhankelijk. We ontvangen dus geen commissies en werken niet met lidmaatschappen. Het resultaat? Je mag zeker zijn van een volledig aanbod én neutraal advies op elk moment.

100% gratis

Als het officiële convention bureau van de Stad Gent zijn alle diensten van GentCongres volledig gratis. Dit houdt ook in dat we geen commissie ontvangen van dienstverleners. Met andere woorden: we functioneren volledig onafhankelijk.

Toegang tot een groot netwerk van partners en dienstverleners

GentCongres brengt je in contact met de juiste leveranciers en partners. Zo werken we samen met een breed netwerk van contacten uit het bedrijfsleven, de wetenschap en het onderwijs. Zo blijven we steeds op de hoogte van de jongste ontwikkelingen binnen de diverse sectoren. Kortom, jouw wensen krijgen altijd een gepaste invulling.

Persoonlijk advies op maat

Een persoonlijke adviseur van ons team staat steeds paraat om jouw prangende vragen te beantwoorden. Ideaal om al je bezorgdheden en problemen af te toetsen, en dit doorheen de hele organisatie van je congres. Ons team kent de stad door en door en zorgt altijd voor begeleiding op maat. Verwacht dus gerust het juiste advies op het juiste moment.

Wat kan GentCongres precies voor jou doen?

Gent is een gezellige, dynamische en kleurrijke stad. Alles is aanwezig om van elk congres iets buitengewoons te maken. Als congresbureau weten we dat er bij de organisatie van zo’n belangrijk evenement veel komt kijken. Daarom staat het GentCongres-team klaar om je doorheen het complete proces te loodsen. Zo leggen we samen de basis om van jouw congres in Gent een succes te maken!

Liever een zakelijke meeting, beurs of ander soort event organiseren? Bekijk hier de pagina van LOWIZ.

Ben je benieuwd wat onze hulp voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder!

Con­tac­teer ons vrij­blij­vend

Mail ons