Gent is een veelzijdige congresbestemming met een groot scala aan dienstverleners, talrijke kennisclusters en internationaal erkende instellingen. Maar waar start je zoektocht, en hoe maak je de juiste beslissingen?

Locaties bepalen

We gaan samen met jou op zoek naar de venues, hotels, vergaderzalen en catering die aansluiten bij jouw wensen. Onze online zalenzoeker is alvast een uitstekend vertrekpunt.

Social Program ontwikkelen

Wat is minstens even belangrijk als de inhoud van je congres? De activiteiten voor de deelnemers na de lezingen! Als deel van de Gentse toerismedienst beschikken we over heel wat expertise in het samenstellen van social programs.

Professionele organisatoren voorstellen

Bij het plannen van een groot congres is alle extra hulp welkom. Wij stellen je graag voor aan een aantal geschikte PCO’s (Professional Congress Organizer). Hun ervaring is beslist een fijne meerwaarde voor jouw conferentie.

Benieuwd naar de verschillende aanbieders in Gent? Van restaurants tot accommodaties en audiovisuele aanbieders, het aanbod is divers. Neem zeker een kijkje!

Site-visits

Nog niet helemaal zeker of Gent jouw ideale congresbestemming is? Geen probleem, via begeleide, op jouw maat afgestemde, site-visits krijg je vooraf een voorsmaakje. Onder onze persoonlijke begeleiding doorheen de stad kan je locaties van dichtbij bekijken, specialisten ter plaatse ontmoeten en uitgebreid inspiratie opdoen. Dit alles nog voor je finaal de knoop doorhakt! En brengt je site-inspection extra voedings- of overnachtingskosten met zich mee? Geen probleem, die zijn voor onze rekening.

Meer hulp of extra info nodig? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Con­tac­teer ons vrij­blij­vend

Mail ons