Uiteraard willen we dat je evenement zoveel mogelijk deelnemers lokt. Daarom bieden we je allerlei marketingmateriaal aan ter promotie van je congres - helemaal gratis!

Gratis flyer

GentCongres maakt gratis een digitale flyer voor je op. Die kan je vervolgens gebruiken ter promotie van je congres. Meer nog: je kan de flyer ook laten drukken en vervolgens uitdelen op andere edities van het congres!

Plannetjes voor elke deelnemer

Toe­ris­tisch stads­plan

Dit vijftalige stadsplan is een must voor wie Gent pas leert kennen: de kleine kaart op de voorzijde neemt de binnenstad onder de loep en de grote kaart op de achterzijde omvat informatie over invalswegen, P+R-parkings enz. Je vindt op het stadsplan de belangrijkste bezienswaardigheden en ankerpunten van de stad, maar ook info over stations, tramlijnen, straten en hotels. Met dit stadsplan ben je al halfweg!

Meertalig: Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans

Dit stadsplan is ook op papier verkrijgbaar in je logies, het infokantoor en in het infopunt in het station Gent-Sint-Pieters.

Liever helemaal digitaal? Op onze online stadskaart duid je makkelijk zelf aan wat je zoekt: de tofste winkels, een toptentoonstelling of concert, een romantische B&B..., zodat jij tijdens je citytrip geen highlights mist. 

Congreskalender

We publiceren jouw congres of seminarie in onze online congreskalender. Zo kan je andere congressen bekijken en natuurlijk het jouwe promoten.

Op zoek naar ander promotiemateriaal of heb je extra informatie nodig? Geef ons een seintje en we helpen je graag verder!

Con­tac­teer ons vrij­blij­vend

Mail ons