Je overweegt een congres in Gent te organiseren? Uitstekende keuze, want de stad is internationaal uitblinker in allerlei sectoren, van de kunsten tot agro en food. Het is de thuisbasis van een impressionante lijst onderwijsinstellingen, onderzoekscentra en kennisclusters. GentCongres staat bovendien paraat om al je vragen over een congres in sfeervol Gent te beantwoorden.

Gent is een echte kennisstad en na Brussel de grootste congresstad van België. Daar hebben de universiteiten, hogescholen en kenniscentra allerhande veel mee te maken. Ook de charme van de stad – de rijke geschiedenis en de gastvrijheid van de Gentenaren – speelt een rol. GentCongres is het onafhankelijk congresbureau van de stad Gent dat je gratis begeleidt vanaf kandidatuur (bidding) tot en met de organisatie van je associatiecongres

GentCongres brengt je in contact met betrouwbare lokale partners, die je trouwens allemaal terugvindt onder dienstverleners. Scrol in alle rust door het aanbod venues, logies en cateraars en pik je favorieten uit door op het pin-icoon te klikken. Zo komen ze in je persoonlijke lijstje onder ‘mijn congres’ terecht. Geen congres maar een meeting of ander bedrijfsevent op de planning? Steek dan je licht op bij LOWIZ.  

Con­tac­teer ons vrij­blij­vend

Mail ons