Gourmet Invent – Voor TOP Evenementen!
Welkom in de wondere culinaire wereld van Gourmet Invent!

“Lekker, puur en van bij ons: dat zijn volgens ons de kernwaarden van gastronomie. Als geen ander koppelt Gourmet Invent oorspronkelijkheid en lokale producten aan verfijning en continue vernieuwing”, aldus CEO Bart Vandendooren.

Samen met jou ontwerpen we elk element van jouw “Food Experience” tot een harmonieus geheel en tillen we jouw evenement naar een hoger niveau. Om dit te realiseren denken we regelmatig nieuwe foodconcepten uit, zoeken we naar creatieve en verfijnde presentaties van onze gerechten én begrijpen we het belang van de decoratie van onze tafels en buffetten. Op die manier kan je als cateraar, én als klant, jouw stempel drukken.

Gourmet Invent verzorgt elk event, zowel klein als groot, op eigen locaties als op de locatie van uw keuze. Wij garanderen je het vlekkeloze verloop van jouw evenement: zichtbaar lekker Gourmet Invent is een gastronomisch bedrijf met een team van 70 medewerkers dat enerzijds steunt op een strakke logistieke structuur en anderzijds zorgt voor catering met oog voor de lokale economie. Goede cateraars weten dat een evenement staat of valt met de service en kwaliteit die zij leveren.  Smakelijke gerechten aanbieden met zorgvuldig geselecteerde seizoensproducten en zo de eigen Belgische economie voeden, is bijgevolg één van haar hoofddoelstellingen.

“Gourmet Invent is trots op wat onze eigen bodem te bieden heeft en verwerkt dit met uiterste zorg in al haar gerechten. Wij garanderen je het vlekkeloze verloop van jouw evenement: zichtbaar lekker & onzichtbaar georganiseerd  zodat je enkel oog hoeft te hebben voor jouw genodigden.”

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.

Contactinformatie Gourmet Invent