NH Gent Belfort, gelegen in het hartje van het centrum, is het grootste businesshotel van Gent. Het viersterrenhotel telt 174 kamers verdeeld over drie kamertypes. Een groot voordeel voor groepen die hun gasten in eenzelfde kamertype willen verwelkomen. NH Gent Belfort is de ideale uitvalsbasis voor de grotere bijeenkomsten. Voor internationale congressen bestaat zelfs de mogelijkheid om het hotel te privatiseren.

Het meetinggedeelte van het hotel kan tot 400 personen ontvangen. Er zijn in totaal tien meetingruimtes, waaronder ook de middeleeuwse crypte, een unieke locatie voor het organiseren van evenementen. Voor bedrijven die kleinere meetings plannen of nood hebben aan een flexdesk-locatie zijn er twee boardrooms van 4 tot 12 personen.

Een andere troef is de patio, die zich uitstekend leent voor het organiseren van recepties, lunches en diners tijdens de zomermaanden. Verder beschikt het hotel over een eigen restaurant en een bar, die vaak dienst doet als uitvalsbasis voor de hotelgasten en waar steeds een gezellige drukte heerst.

De ligging van het hotel is bijzonder praktisch. De hoofdingang ligt binnen de voetgangerszone, zodat men in alle rust de stad kan verkennen. De ingang van de parking ligt echter buiten deze autovrije zone, en kan zonder vergunning bereikt worden. De ondergrondse garage beschikt over 120 parkeerplaatsen en er zijn ook tien laadpunten voor elektrische wagens.

Contactinformatie NH Gent Belfort ****