CityCard Gent, een handige tool voor jouw klanten

Een all-in toegangskaartje voor de stad Gent? Dat is de CityCard Gent. Voor een klein prijsje krijgen citytrippers twee of drie dagen lang toegang tot alle musea van de stad, en tot een aantal belangrijke monumenten en attracties. Bovendien krijgen ze ook een fikse korting in het Bezoekercentrum van de Sint-Baafskathedraal, kunnen ze het openbaar vervoer gebruiken, een boottochtje maken en een fiets huren. De CityCard Gent is dus de perfecte tool om de stad te verkennen zonder om de haverklap de bankkaart uit te moeten halen.

CityCard verkooppunt worden?

Ben je zelf een toeristische ondernemer in Gent en klinkt die CityCard je als de perfecte dienst voor jouw klanten? Laat dan even weten dat je interesse hebt om verkooppunt voor de CityCard te worden. VisitGent neemt contact met je op om alle info en voorwaarden te overlopen. Eens je verkooppunt bent, krijg je van VisitGent het nodige promomateriaal en kom je ook in de lijst van verkooppunten terecht.

De Stad Gent behandelt je persoonsgegevens met respect voor je privacy.

Alle velden zijn verplicht.

Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

Info voor verkooppunten

Ben je al een trots verkooppunt van de Gentse CityCard? Via een handig formulier bestel je in een wip nieuwe CityCards. Heb je nog een vraag of probleempje? Neem dan contact op met citycard@stad.gent. Je wordt gegarandeerd snel geholpen!

Geef je CityCard bestelling makkelijk door

Bestel makkelijk CityCards, POS-materialen en andere hulpmiddelen voor verkooppunten.