De Communicatieloft biedt je een polyvalente infrastructuur met een capaciteit tot 100 personen en state of the art multimediavoorzieningen op de CommunicatieCampus in hartje Vlaanderen, langs de R4 en de Gentse ringvaart. Makkelijk te bereiken met de auto voor wie van de E40 of de E17 komt, of met de trein. We bieden shuttlediensten aan van en naar het nabijgelegen station Gent Sint-Pieters (5 minuten).
  • 100 PAX
  • 3 meeting ruimtes
  • Daglicht

De volledig moduleerbare Multimediazaal is uitgerust met state-of-the-art multimediavoorzieningen, zoals een surround system van Bose en dubbele data- grootbeeldprojectie – onafhankelijk van elkaar te bedienen.

Dit is dan ook de uitgelezen locatie voor jouw seminaries, meetings, presentaties, debatten, persconferenties enz. Het ergonomische meubilair, de dimbare sfeerverlichting en de zonwering dragen bij aan het comfort van deze seminariezaal.

Vergaderzaal Perspectief leent zich dan weer uitstekend voor creatieve meetings, workshops, brainstormings, strategische sessies, try-outs en andere kleinschalige vergaderingen.

We kruiden jouw event of seminarie graag af met een piekfijne catering, bereid door onze eigen chefs in onze eigen professionele keuken.

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.
Meeting ruimtes
Naam Theater
Klaslokaal
Cabaret
U-vorm
Raadzaal
Receptie
Banket
Walking dinner
Oppervlakte
Hoogte
Daglicht
Multimediazaal
Oppervlakte : 175m²
Soort
PAX
100 70 70 50 100 100 100 175m²
Perspectief
Oppervlakte : 100m²
Soort
PAX
30 30 30 22 30 30 30 100m²
Lounge
Soort
PAX
100 100

Contactinformatie Communicatieloft