De Communicatieloft biedt u een polyvalente infrastructuur met een capaciteit tot 100 personen en state of the art multimediavoorzieningen op de CommunicatieCampus in hartje Vlaanderen, langs de R4 en de Gentse ringvaart. Makkelijk te bereiken met de auto voor wie van de E40 of de E17 komt, of met de trein. We bieden shuttlediensten aan van en naar het nabijgelegen station Gent Sint-Pieters (5 minuten).

De volledig moduleerbare Multimediazaal is uitgerust met state-of-the-art multimediavoorzieningen, zoals een surround system van Bose en dubbele data- grootbeeldprojectie – onafhankelijk van elkaar te bedienen.

Dit is dan ook de uitgelezen locatie voor uw seminaries, meetings, presentaties, debatten, persconferenties enz. Het ergonomische meubilair, de dimbare sfeerverlichting en de zonwering dragen bij aan het comfort van deze seminariezaal.

Vergaderzaal Perspectief leent zich dan weer uitstekend voor creatieve meetings, workshops, brainstormings, strategische sessies, try-outs en andere kleinschalige vergaderingen.

We kruiden uw event of seminarie graag af met een piekfijne catering, bereid door onze eigen chefs in onze eigen professionele keuken.

Contactinformatie Communicatieloft