Novotel Gent Centrum is een van de hotels in het historische centrum van de stad. Het is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het belfort, het Gravensteen of een van de vele musea die de stad rijk is. Ook voor een dagje shoppen bent u hier aan het juiste adres. Na een ontspannend dagje uit kunt u genieten van een drankje in onze Gourmetbar of even ontspannen in de sauna, hamam of fitnessruimte. In de zomer is ook het buitenzwembad toegankelijk.

Meeting@Novotel, maak van uw meeting een succes. Welke vergadering u ook organiseert, dankzij het Novotel netwerk is de kans alvast groot dat het een geslaagde bijeenkomst wordt. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de kneepjes van het vak wanneer het gaat om de organisatie van uw meeting. Dit hotel beschikt over zes hoogstaande vergaderzalen in het centrum van Gent: de ideale locatie voor al uw conferenties en andere evenementen. Het personeel staat u proactief bij, en bovendien kunt u gebruikmaken van alle audiovisuele faciliteiten en gratis wifi.

De zevende ruimte, het Gruuthuus, bevindt zich in de kelder. Daar kunt u voor maximaal 80 gasten evenementen in een unieke, authentieke, 14e-eeuwse omgeving organiseren.

Contactinformatie Novotel Gent Centrum ***