De gediplomeerde, meertalige Gentse Gidsen nemen je graag mee op ontdekkingstocht door de stad. Kom je alleen, in kleine of in grote groep, ze staan steeds voor je klaar. De Gentse Gidsen combineren hun kennis van de geschiedenis met hun anekdotische vertelkunst. Boeiend en verrassend, de ultieme kennismaking met Gent.

Aansluiten bij georganiseerde wandelingen

Je kunt aansluiten bij verschillende georganiseerde wandelingen. Neem een kijkje op de website voor het volledige aanbod.

De Ghent History Tour neemt je mee door het historische centrum. Vertrekplaats: Infokantoor Visit Gent (Sint-Veerleplein 5). Boek je deelname aan de Ghent History Tour hier.

Specifiek voor groepen

Hallo Gent! Ontdek samen de historische binnenstad. Bekijk het volledige aanbod klassieke stadswandelingen en boeiende themawandelingen en boek een privé-gids voor je groep.

Kom je een volledige dag naar Gent? Bekijk dan zeker het aanbod aan dagprogramma’s waarbij je twee activiteiten combineert met een maaltijd in een Gents restaurant.

Shop op zondag: stadswandeling en boottocht

Combineer elke eerste zondag, op Shop op Zondag, winkelplezier met stadsontdekking. In de namiddag nemen de Gentse Gidsen je mee voor een boeiende wandeling door de historische binnenstad. Je sluit de dag af met een boottochtje op de Gentse binnenwateren. Reserveren is noodzakelijk.

Aan­bod Gent­se Gid­sen.

Bekijk hier het volledige aanbod van de Gentse Gidsen
De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.