De Halfvastenfoor zorgt voor een kleurrijke wervelwind van attracties. Een waar feest zowel voor waaghalzen als voor genieters, met attracties voor iedereen. Geen mens kan eraan weerstaan.

Meer dan 80 attracties voor jong en oud

Een ritje op de botsauto’s, een toertje op de paardenmolen en smullen van suikerspinnen tot oliebollen: tijdens de jaarlijkse Halfvastenfoor kan het allemaal.

Prikkelarme dag

Op donderdag 30 maart tussen 14 en 18 uur last de Halfvastenfoor, naar jaarlijkse gewoonte, een prikkelarme dag in. Op zo’n dag zijn er minder lichtflitsen, is er minder drukte en hoor je minder lawaai. Zo kunnen ook kinderen en volwassenen met autisme of epilepsie zich er uitleven.

Klaar voor een dol­le rit?

Eendjes vissen, de flosj pakken, ondersteboven draaien, griezelen in het spookkasteel of indruk maken aan het schietkraam: het kan allemaal op de foor!
Ontdek alle truken van de foor hier

Deze acti­vi­teit vindt plaats op een loca­tie die bin­nen de lage-emis­sie­zo­ne ligt

Kom je met de wagen naar Gent? Check dan eerst of je de binnenstad mag inrijden of niet. Propere wagens mogen de stad binnenrijden, vervuilende wagens moeten betalen. Mag jouw voertuig binnen, maar heb je geen Belgische of Nederlandse nummerplaat? Dan moet je ALTIJD registreren! 
Kom hier alles te weten over de lage-emissiezone (LEZ) in Gent
De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.