Met 'Sun Records' wordt de stad deze zomer letterlijk gekleurd met muziek en geïnjecteerd met een extra dosis positiviteit & vrolijkheid.

Verschillende zomerhits werden in kleurrijke illustraties gegoten door Gents grafisch vormgever Eva Goethals (Popeye) & StuBru-presentator Stijn Van de Voorde, en uitgehangen op diverse pleinen. Ontdek de verschillende locaties op de kaart onderaan deze pagina. 

Ga op zoek en ontdek zomerhits van o.a. Kendrick Lamar, Beach Boys of Gorillaz doorheen de stad, scan de QR-code en krijg er meteen ook de videoclip bij. Bovendien krijg je er telkens een gratis postkaart bovenop, zo kan je alle illustraties (11 in totaal) ook gaan verzamelen! 

En waarom geen zomerse postkaart sturen naar je vriend(in), waarmee je normaal de Gentse Feesten zou vieren? Stuur hen een Lana, een Kendrick, een Sly, een Brandon of een Clint. "Groetjes vanop de Vlasmarkt”, #tzalwelzijn! 

Val in de prijzen!

Maak een foto van de affiches, film jezelf al dansend met een vriend/vriendin op het afgebeelde nummer (waarom geen TikTok?), verstuur een postkaart en maak er een leuke post rond op sociale media, … wees creatief!

Van alle inzendingen maken we een top 5 die elk een kwalitatieve print van hun favoriete affiche winnen. De “wijste” inzending (met de meeste stemmen van de jury) wint bovendien een VIP-arrangement voor 2 personen tijdens de Gentse Feesten op het Sint-Baafsplein van volgend jaar! Deelnemen kan tot en met 31 augustus. Gebruik volgende hashtags zodat we je post zeker niet missen: #sunrecordsgent @visitgent @puur_gent of stuur ons je inzending via mail.

Wedstrijdreglement

Wed­strijd­re­gle­ment zomer­wed­strijd Sun Records

Download hier het wedstrijdreglement