Geniet van de magische wintersfeer in het eeuwenoude Gravensteen, met feeërieke verlichting, feestelijke versiering en feestmuziek. Het Gravensteen is ondergedompeld in een kerst- en wintersfeer. Tussen de donkere wenteltrappen van de dikke kasteelmuren, ontdek je de magie van warmte en gezelligheid in de meest duistere tijd van het jaar. Van op de donjon heb je een uniek uitzicht over de prachtig verlichte binnenstad.

In het Gravensteen heeft het grafelijke personeel alles voorbereid voor de feestdagen. Verwacht je aan oosterse accenten, exotische geuren en warme kleuren en een sfeervolle winterbar.

Een betoverende ervaring voor klein en groot.

Onli­ne tic­kets Gra­ven­steen

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wordt het aantal bezoekers beperkt en is het aangeraden om op voorhand een ticket boeken. Het dragen van een mondmasker is verplicht (+12 jaar).
Boek hier je tickets

Deze acti­vi­teit vindt plaats op een loca­tie die bin­nen de lage-emis­sie­zo­ne ligt

Kom je met de wagen naar Gent? Check dan eerst of je de binnenstad mag inrijden of niet. Propere wagens mogen de stad binnenrijden, vervuilende wagens moeten betalen. Mag jouw voertuig binnen, maar heb je geen Belgische of Nederlandse nummerplaat? Dan moet je ALTIJD registreren! 
Kom hier alles te weten over de lage-emissiezone (LEZ) in Gent
De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.