Een oude opslagplaats aan de haven, creatieve ondernemers en heerlijk eten & drinken. Meer moet dat niet zijn. Hal 16 is een gezellige eetmarkt waar je kan proeven van de eetconcepten verzameld rond het brouwcafé van Dok Brewing Company.

Dok Brewing Company is een innovatieve microbrouwerij met gezellige brewpub of ‘brouwcafé’ in Hal 16. Je proeft er ter plaatse gebrouwen bieren, vers van de tap. Het is de ideale plaats om kennis te maken met de Belgische biercultuur. Op de wel 30 taps vind je een selectie van binnen- en buitenlandse bieren.

In Hal 16 gaat het over vakmanschap. Rond de centrale toog vind je culinaire hoogstandjes. Bij RØK - zeg niet zomaar ‘barbecue’ - vind je gerookte en gegrilde lekkernijen, voor vleeseters en vegetariërs. BØEF serveert (veggie)burgers en fingerfood uit de vier windstreken. Officina Raffaelli verrast met Toscaanse gastronomie en patisserie Bostoen zorgt voor zoete lekkernijen.

Hal 16 is een topplek voor families, bierliefhebbers en foodies. Een brouwerijbezoek met bierproeverij is mogelijk op aanvraag.