Dok Brewing Company is een innovatieve microbrouwerij die op het grondgebied 9000 heerlijk bier brouwt. Dit bier kan je ter plaatse proeven in de “taproom” en daarbij gerechten kiezen uit een van de twee restaurants RØK Barbecue en RØK Burgers. Groepen vanaf acht personen kunnen een brouwerijbezoek aanvragen.

Dok Brewing Company brouwt zijn bier ter plaatse en laat je kennis maken met nieuwe smaken en stijlen. Je proeft het bier van de tap en kan kiezen uit 30 eigen, binnen- en buitenlandse bieren.

Elke zaterdagnamiddag kun je aansluiten bij een rondleiding met tasting. Reserveren is aangeraden. Je komt er alles te weten over het bierbrouwproces en je kunt 4 biertjes uitproberen. Wegens de internationale samenstelling van de groep gebeurt de rondleiding meestal in het Engels.

In RØK Barbecue wordt het eten ‘low en slow’ klaargemaakt op een Texaanse smoked barbecue en een Argentijnse grill. De menukaart wisselt geregeld en biedt steeds een keuze tussen vlees-, vis- en groentegerechten. Om te delen of lekker alleen van te genieten.

Bij RØK Burgers kiezen ze de beste stukken vlees om zelf hun vlees te malen. Er wordt nauw samengewerkt met RØK Barbecue, dus er kan een barbecue geurtje aan hangen. Er zijn ook altijd vegetarische burgers beschikbaar zoals de gerookte oesterzwam burger! Dit komt allemaal tussen een broodje van om de hoek.

Ghent Sce­nic Craft Beer Walks

Ga op wandeltocht met de Ghent Scenic Craft Beer Walks en ontdek alle craft beer hotspots in Gent. Kom meer te weten over het brouwproces en laat jouw smaakpapillen tintelen!

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.