Midtown Grill opende op 15 mei 2017 officieel haar deuren aan Korenlei 10 (bij hotel Marriott).
Geïnspireerd door de traditie van de typische Amerikaanse steakhouses, serveert Midtown Grill de beste USDA gecertificeerde steaks. De nadruk ligt hier op puurheid, verse ingrediënten en kwaliteit met steeds een lokale touch. Zo wordt er samengewerkt met o.a. Slagerij Dierendonck, Brasvar uit Nevele, Pils 13, Tierenteyn en koffiehuis Labath.

Het restaurant bevindt zich bij de ingang van hotel Marriott en heeft een warme Amerikaanse sfeer uit de jaren ’30 met een fantastisch uitzicht over de Leie en het bruisende historische hart van de stad. Bij zomertemperaturen zit je heerlijk op het terras, bij frisser weer kan je binnen terecht in de voormalige ontbijtzaal van het hotel. Langs de wanden prijken gesigneerde steakmessen, die later bij het hoofdgerecht goed van pas komen.

Liefhebbers van het betere kwaliteitsvlees zullen zeker blij zijn met deze nieuwkomer. We houden van de simpliciteit van de gerechten op de kaart, waarbij de smaak primeert. De bijgerechten vulden het hoofdgerecht mooi aan. Je smaakt de liefde voor het vlees en hoe het op je bord belandt.
 

Contactinformatie Midtown Grill