#alwaysbetteronthewater
In de docklands van Gent dobbert de ark van Noah: een unieke lunch bar & event space op het water. Met een panoramisch uitzicht op het Handelsdok, dat zich uitstrekt van de Muide tot de Dampoort. Midden in dé nieuwe buurt in het noorden van Gent en op wandelafstand van de Gentse binnenstad. Een beetje verborgen, maar daardoor ook des te intiem en altijd bereikbaar. Zowel met de fiets, auto, bus als trein; parkeren in de buurt is mogelijk.

1 EVENT SPACE: Private or corporate

Heb je iets te delen of te vieren met vrienden, klanten of collega’s? Mag het eens wat origineler of dat tikkeltje informeler?  Aye aye, capt’n! Want wie wil kan Noah voor zichzelf houden, om er te werken, presenteren, vergaderen, dineren of te feesten. Het concept kan gaan van enkele eenvoudige hapjes en drankjes… tot een uitgebreid driegangenmenu van een gastchef, voor wie dat wenst.  

* Wanneer: Weekdagen vanaf 17.00 of in ’t weekend.  

* Reserveren of meer info? info@noah.gent.

* Aantal: max 50-55 personen 

2 LUNCH BAR : Eigenzinnig, Gents & gezond

Op weekdagen spring je aan boord voor een wekelijks variërende lunch. Je kiest er uit een kruidige maaltijdsalade, zuiderse pasta’s, pita van de week… of gaat voor croques met een twist en schept op bij het kleurrijk saladebuffet.  

* Wanneer: Van maandag tot en met vrijdag: van 11u30 tot 17u.  

* Reservatie ook mogelijk voor grotere groepen

* Eat in or take away 

3 POP-UP MOMENTS met gastchefs

Op regelmatige basis verrassen we je ook graag met één van onze legendarische pop-up moments. We varen mee op het ritme van de seizoenen en gooien het nu en dan compleet over een andere boeg, in samenwerking met één van onze gastchefs. Hou onze kalender in de gaten op onze website bij ‘activiteiten’ of schrijf je in op onze nieuwsbrief. 
 

Welkom aan boord!

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.

Contactinformatie Noah