Kamperen in het groen vlak buiten Gent? Het kan makkelijk! Sport- en Recreatiepark Blaarmeersen heeft alle faciliteiten voor een zonnige dag vol sport en ontspanning. Maar het gigantische, kindvriendelijke park is nog zó veel meer! Het is een vakantiecamping van 10 hectare waar je kan genieten van natuur, rust en vakantie. En dat op 20 minuten rijden van het stadcentrum!

Sporten is een meervoud

Zeiler, surfer, kajakker, (horde)loper, hengelaar, petanquer, skater, (mini)voetballer, zwemmer, (beach)volleyballer, rolschaatser, (tafel)tennisser, squasher, duiker, golfer of BMX’er? Wij zijn nu al buiten adem maar dan zit je goed in De Blaarmeersen! Het aanbod van de te beoefenen sporten is eindeloos – en het opsommen ervan misschien een sport op zich – maar één ding is zeker: alles wat je in centrum Gent niet kan, dat kan je hiér! Het park is een toplocatie voor een topvakantie.

Stadsglamping in hartje Gent

Camping Urban Gardens – Blaarmeersen, op een boogscheut van het stadscentrum, is een oase van rust. Hier kun je je heerlijk ontspannen en genieten van het buitenleven in een groene omgeving. De uitgestrekte camping heeft een oppervlakte van maar liefst 10 hectare. Naast de vele vaste standplaatsen tussen de 50 en 100 vierkante meter, de tentplaatsen, bivaktenten, lodges en blokhutten zijn er ook 48 standplaatsen voor motorhomes voorzien. Op het domein bevindt zich ook een pizzafoodtruck en de gezellige Bar Du Soleil met terras. Je kunt er ook een fiets huren waarmee je tot in het centrum kan rijden of de omgeving kan ontdekken. Dus hou zeker halt rond Gent! In dit stuk natuur kom je er helemaal tot rust. Even weg van alles. Leven op het ritme van de zon. En gewoon genieten van de eenvoud van kamperen!

Motorhomes

Met zijn 48 plaatsen voor motorhomes is Camping Urban Gardens – Blaarmeersen dé stek buiten Gent om te overnachten bij je bezoek aan één van de mooiste steden van België. Je kan er terecht voor één of meerdere dagen. Even genieten van de rust. De watervoorraad bijtanken, het reservoir ledigen en reinigen, het kan allemaal perfect. Het kampeerterrein biedt de perfecte uitvalsbasis. Wist je overigens dat je langs de openbare weg slechts gedurende één nacht mag parkeren en dat je er niét mag overnachten? Maar wees gerust: op het camperterrein van Camping Urban Gardens – Blaarmeersen kan je altijd met je motorhome terecht!

Reser­veer hier Cam­ping Urban Gar­dens – Blaar­meer­sen

Online reservatie
De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.