Van der Valk Hotel Gent telt 262 kamers verdeeld over 10 verdiepingen. Je vindt er ook een restaurant, brasserie, skybar, fitness en wellness. Vanaf het hotel ben je met de wagen in tien minuten in het centrum.

De stijlvol ingerichte kamers zijn voorzien van alle comfort en hebben een volledig uitgeruste badkamer. Het hotel beschikt ook over rolstoeltoegankelijke kamers.

Op de negende verdieping vind je de fitness- en wellness faciliteiten. Er is gratis internet in het gehele hotel. Het is ook mogelijk om er een elektrische fiets te huren.

In het restaurant kun je terecht voor het ontbijt, lunch en diner. Hier geniet je niet alleen van beroemde klassiekers maar eveneens van seizoensgebonden en Belgische gerechten. Daarnaast kun je de elke dag terecht in de Brasserie en van donderdag tot zaterdag in Skybar Mr Sato op de tiende verdieping van waaruit je een prachtig panorama over de stad aanschouwt.

Weleda City Spa

In de Weleda City Spa kom je heerlijk tot rust. Hier geniet je van holistische massages en gezichtsbehandelingen met 100% natuurlijke Weleda-producten. Een behandeling bij de Weleda City Spa bouwt stress af en brengt je weer in balans. Je hoeft geen hotelgast te zijn om je hier te laten verwennen.

Boek hier je ver­blijf in Van der Valk Hotel Gent

Boek nu!
De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.