Hou je van een stukje cultuurgeschiedenis in de rust van de natuur? Zak rond een uur of twaalf af naar de Recolettenlei 32, tussen Onderbergen en de Veldstraat. Je kan er tot 12.45u inschepen voor een ontspannen cruise langs de parels van de Leie.

Een ontspannen cruise langs prachtige vergezichten

Aan boord kan je genieten van een lunch, een verfrissend drankje of een koffie. Vanuit Gent centrum vaar je via Afsnee langs de idyllische Leieboorden naar Sint-Martens-Latem. Via Baarle keer je terug naar Gent waar je tegen 17u opnieuw aanmeert. Echt even een namiddag in een andere wereld!

Praktisch

De cruiseschepen varen uit van mei tot september. Je kan individueel intekenen voor de rondvaart of je boekt een groepstocht. Het is een ervaring voor alle leeftijden. De cruise is meteen ook een leuk idee voor een uitstap met collega’s of zakenpartners. Of waarom geen verrassende dag met de vereniging? Of een varend feestje? Kijk snel op de site!

Nocturne feestcruise

Tijdens deze Leiecruise vanuit Gent langs Sint-Martens-Latem geniet je van aperitief, barbecue, dessert, muziek en dans. Reservatie en voorafbetaling verplicht.

Programma

  • 19.00u - 19.15u: Inscheping op de Benelux-boot, Recollettenlei, Gent
  • 19.30u: Afvaart van de Leie + aperitief, barbecue, dessert en muziek + dans
  • 23.30u: Aankomst aan de Recollettenlei, Gent
  • 00.00u: Einde