Conferentie and Meeting Faciliteiten – Easyfairs Venues

Welkom in het Flex Meeting Center. Flanders Expo heeft, naast haar alom gekende hallen, nog heel wat meer in haar mars. Zo vind je er ook de ideale locatie voor meetings, seminaries en congressen.

DIVERSE MULTI-FORMAT LOCATIES

Onder de mooie glazen koepel, bevindt zich de Flex XL. In deze meeting- en seminarieruimte ontvang je met gemak tot 800 personen. De veelzijdige en gebruiksklare blackbox van 850 m² leent zich perfect voor een product show, modeshow, galabal, bedrijfsfeest, conferentie, …

De modulaire wanden van Flex 1-4 bieden jou steeds de juiste hoeveelheid plaats. Zo kan je in onze 4 seminarieruimtes groepen van 50 tot en met 500 personen ontvangen.

Het stijlvolle interieur van de Flex Meet is uiterst geschikt voor een receptie, een feest of zelfs een walking dinner. Wil je het liever iets grootser wil aanpakken, of droom je van een andere moderne setting voor jouw receptie, workshop, …? Ontdek dan zeker onze vernieuwde Foyer!

Ook besloten meetings van het hoogste niveau, vinden in de Flex Boardroom de uitgelezen locatie. De Flex Lounge is perfect voor als je een rustig gesprek wenst met collega’s en/of klanten.

VOORDELEN:

  • Vlot bereikbaar vanaf de E40/E17/R4
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Uitstekende verbinding met het openbaar vervoer, inclusief tram- en bushalte aan Flanders Expo
  • Een uitgebreid vergaderarrangement, al dan niet met kamerverhuur
  • Catering op maat van uw event
  • Het Flex Meeting Center is gecertificeerd met vier Vergaderhamers en het eco-label Green Key

Contactinformatie Flanders Expo - by Easyfairs