Holiday Inn Gent Expo is gelegen aan de kruising van de E40 (Brussel-Oostende) en de E17 (Amsterdam-Parijs) autostrades. Met de wagen bent u op 15 minuten in het centrum van Gent. We beschikken over een ruime parking en zijn op slechts 64 km van de internationale luchthaven van Brussel gelegen.
Geniet, onder het imposante glazen dak van ons Atrium, van een heerlijk gekoeld Belgisch biertje in onze Atrium Bar.

Gratis wifi internet is beschikbaar in het volledige hotel.

Onze 11 goed uitgeruste vergaderzalen staan ter beschikking voor uw vergaderingen, presentaties of workshops. Ook het “The Loop” zakencentrum en de Flanders Expo Beurshallen liggen vlak naast het hotel.

Lounge Bar THE LOOP: dé ontmoetingsplaats bij uitstek!

Even bijpraten na het werk, een drankje na uw meeting, een afspraak met vrienden… Het kan in onze Lounge Bar!
Open op werkdagen van maandag tot en met donderdag, telkens vanaf 17u00 tot middernacht.

Laat de auto achter op onze parking en neem de tram. Deze bevindt zich op 100 meter van het hotel en brengt u in 20 minuten tijd in het hartje van onze historische binnenstad, met zijn talrijke museums, middeleeuwse straatjes en 12de eeuwse architectuur.

Bedien u van het uitgebreid Amerikaans ontbijtbuffet in het Atrium restaurant, waar tevens Belgische en internationale gerechten worden geserveerd tijdens de lunch en het diner. U kan ook snacks bestellen in onze Atrium bar. Blijft u liever op de kamer dan bestelt u toch gewoon room service! Kinderen jonger dan 12 jaar verblijven en eten gratis indien zij de kamer delen met hun ouders.

Contactinformatie Holiday Inn Gent Expo ****