Het Hôtel de Flandre bevindt zich in het centrum van Gent, op wandelafstand van enkele historische bezienswaardigheden zoals de Korenlei, de Graslei, het Gravensteen en de drie torens van Gent (de Sint-Baafskathedraal, de Sint-Niklaaskerk en het belfort).
  • 100 PAX
  • 2 meeting ruimtes
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Daglicht
  • Erfgoedlocatie
  • Centrumlocatie

Dit knusse boetiekhotel bestaat uit twee zorgvuldig gerenoveerde koetshuizen uit de 18e eeuw. Dit gebouw met een Napoleontrap behoort tot het erfgoed van de stad. In het bijgebouw van Hôtel de Flandre, op 50 meter wandelen van het hoofdgebouw, vindt je zeventien gloednieuwe ruimtes.

Hôtel de Flandre beschikt over in het hoofdgebouw één vergaderzaal die perfect geschikt is voor kleinere bijeenkomsten. In deze zaal op de benedenverdieping van het hotel stroomt het daglicht naar binnen. Als je dat wilt, kan ze ook worden verduisterd.

In het bijgebouw van Hôtel de Flandre kun je een grotere vergaderzaal reserveren. Ook deze zaal heeft een natuurlijke lichtinval en is volledig uitgerust met alle nodige audiovisuele apparatuur. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk.

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.
Meeting ruimtes
Naam Theater
Klaslokaal
Cabaret
U-vorm
Raadzaal
Receptie
Banket
Walking dinner
Oppervlakte
Hoogte
Daglicht
De Flandre
Oppervlakte : 20m² Daglicht aanwezig
Soort
PAX
10 10 15 10 20m² ja
Strauss
Oppervlakte : 120m² Daglicht aanwezig
Soort
PAX
100 60 45 40 120 70 100 120m² ja

Contactinformatie Hotel De Flandre ****