Het Hôtel de Flandre bevindt zich in het centrum van Gent, op wandelafstand van enkele historische bezienswaardigheden zoals de Korenlei, de Graslei, het Gravensteen en de drie torens van Gent (de Sint-Baafskathedraal, de Sint-Niklaaskerk en het belfort).

Dit knusse boetiekhotel bestaat uit twee zorgvuldig gerenoveerde koetshuizen uit de 18e eeuw. Dit gebouw met een Napoleontrap behoort tot het erfgoed van de stad. In het bijgebouw van Hôtel de Flandre, op 50 meter wandelen van het hoofdgebouw, vindt u zeventien gloednieuwe ruimtes.

Hôtel de Flandre beschikt over in het hoofdgebouw één vergaderzaal die perfect geschikt is voor kleinere bijeenkomsten. In deze zaal op de benedenverdieping van het hotel stroomt het daglicht naar binnen. Als u dat wilt, kan ze ook worden verduisterd.

In het bijgebouw van Hôtel de Flandre kunt u een grotere vergaderzaal reserveren. Ook deze zaal heeft een natuurlijke lichtinval en is volledig uitgerust met alle nodige audiovisuele apparatuur. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk.

Contactinformatie Hotel De Flandre ****