Verken de Blaarmeersen per SUP of kajak, ideaal voor individuen, gezinnen en groepen. Geniet van het rustgevende ritme van peddelen, terwijl je in een prachtige omgeving vertoeft en een onvergetelijke ervaring beleeft op het water.

Dobber zorgt ervoor dat suppen (peddelsurfen) en kajakken voor iedereen toegankelijk is, ook voor de niet zo handige waterratten in spe! Ze geloven erin dat jonge avonturiers net zoveel waterplezier verdienen als volwassenen, en hebben daardoor uitrustingen ontworpen die geschikt zijn voor het hele gezin. Tijdens de activiteit zal je varen op de rustige vijver van het Sport- en recreatiepark Blaarmeersen, waar je de prachtige omgeving kunt bewonderen. 

De geautomatiseerde verhuurstations zorgen ervoor dat je direct je activiteit en tijdslot kunt reserveren en betalen via je smartphone door simpelweg de QR-code te scannen. Naast het bieden van leuke activiteiten, zet Dobber zich in voor duurzaamheid. Met verhuurstations op zonne-energie en schoonmaakacties om het Gentse water proper te houden, leveren ze hun bijdrage aan het milieu. 

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.