Een all-in subtropisch zwemparadijs vlakbij Gent? Lago Gent Rozebroeken heeft echt álles in huis voor een hele dag waterfun en wellnessplezier! Net buiten het stadscentrum en supermakkelijk te bereiken. Ontdek de avontuurlijke glijbanen en woelige wildwaterbanen! Ga bandsurfen op de golven. Met de kleintjes plonzen in het kleuterbad. Of gewoon zalig ontspannen in het saunacomplex.

Waterpret en wellnessen in een subtropisch paradijs

Laat je meespoelen met één van de drie wildwaterbanen. Waag je eens in de King Cobra of in één van de andere adembenemende glijbanen. Of wat dacht je van discosurfen in het golfslagbad? En voor de allerkleinsten vind je er lekker warme kinderbaden en een waterspeeltuin.

Of ga ontspannen drijven in de warme lagune… Heerlijk stomen in de hamam. Laat het zweet parelen in de sauna. Koel terug af in het ijsbad. En het Japanse vuurbad maakt je helemáál zen. Zálig! Van de buitenlucht kan je genieten in de tuin met rustkussens en buitenbaden.

Een dagje Lago Gent Rozebroeken? Gewoon in je agenda boeken!

Een natje en een droogje in het Rest-Eau-Café

Dorst of trek na al dat waterplezier? Het Rest-Eau-Café heeft een ruime kaart met suggesties. Zowel voor de kleine goestingskes als voor de reuzehongers! Op de ruime buitenspeeltuin en het 3 verdiepingen hoge speelpaleis kunnen je kinderen spelen, springen en klimmen naar hartenlust.

En wie liever in het zwembad blijft, kan zich op het verwarmde zwemmersterras in een handdoek nestelen. Hier kan je in zwembroek van de hele menukaart genieten!

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.