Een all-in subtropisch zwemparadijs vlakbij Gent? LAGO Gent Rozebroeken heeft echt álles in huis voor een hele dag waterfun en wellnessplezier! Net buiten het stadscentrum en supermakkelijk te bereiken. Ontdek de avontuurlijke glijbanen en woelige wildwaterbanen! Surf op de golven in het golfslagbad en plons met je kinderen in het peuterbad of de outdoor waterspeeltuin. Of kom tot rust in de wellnesszone.

Waterpret en wellnessen in een subtropisch paradijs

Laat je meevoeren in één van de drie wildwaterbanen. Waag je eens in de King Cobra of in één van de andere adembenemende glijbanen. Of wat dacht je van het golfslagbad? Voor de allerkleinsten vind je er lekker warme kinderbaden en een binnen- en buiten waterspeeltuin.

Of ga ontspannen in de warme lagune met jets. Laat het zweet parelen in de sauna. Koel terug af in het ijsbad. Het Japanse vuurbad maakt je helemáál zen. Op de ligweide met ligstoelen geniet je van de buitenlucht en een verfrissende duik in één van de buitenbaden zorgt voor afkoeling.

Een dagje LAGO Gent Rozebroeken? Gewoon in je agenda boeken!

Een natje en een droogje in het Rest-eau-café

Dorst of trek na al dat waterplezier? Het Rest-eau-café heeft een ruime kaart met suggesties. Zowel voor de kleine goestingskes als voor de reuzehongers! Op de ruime buitenspeeltuin en het 3 verdiepingen hoge speelpaleis binnen kunnen je kinderen spelen, springen en klimmen naar hartenlust.

En wie liever in het zwembad blijft, kan zich op Fil's Food Corner in een handdoek nestelen. Op het zwemersterras kan je in zwembroek van de hele menukaart genieten!

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.