OdeGand is een muziekfeest op en langs de Gentse binnenwateren en in het historisch centrum. Vaar of wandel van het ene naar het andere concert en ontdek verschillende muziekgenres.

Ontdek de vele historische parels van de stad en laat je hart veroveren door de verrassende klanken gaande van puur klassiek tot muziek van ver weg, maar ook van wonderlijke ontmoetingen tussen verschillende muzikale werelden.

Ga in de namiddag mee En Route! en maak jouw keuze uit één van de elf verschillende routes langsheen 3 muzikale spektakels. Je kan je verplaatsen met een bootje of je kan gewoon van de ene locatie naar de andere wandelen doorheen de prachtige binnenstad. 's Avonds geniet je van een adembenemend muzikaal spektakel aan de Korenlei, Vrijdagmarkt én het Sint-Baafsplein.

Met Odegand Soirée ga je 's avonds mee op muzikale rondvaart langs verborgen locaties met avondlijke concerten en performances.

 

Deze acti­vi­teit vindt plaats op een loca­tie die bin­nen de lage-emis­sie­zo­ne ligt

Kom je met de wagen naar Gent? Check dan eerst of je de binnenstad mag inrijden of niet. Propere wagens mogen de stad binnenrijden, vervuilende wagens moeten betalen. Mag jouw voertuig binnen, maar heb je geen Belgische of Nederlandse nummerplaat? Dan moet je ALTIJD registreren! 

Kom hier alles te weten over de lage-emissiezone (LEZ) in Gent

Bekijk het volledige programma

Vaar of wandel mee met En Route! en Odegand Soirée

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.