Restaurant Lys d'Or is het geesteskind van chef Ignace Wattenberge. Hij werkte in vooraanstaande sterrenrestaurants in binnen- en buitenland waar hij zijn passie voor de Belgisch-Franse productkeuken omzette in heerlijke gerechten. In 2017 won hij de prestigieuze titel "Eerste kok van België" en opende zijn eigen restaurant in het Gentse kunstenkwartier.

Lys d'Or brengt een Belgisch-Franse kwaliteits- en belevingskeuken in een verrassend, kunstzinnig kader. De gasten kunnen kiezen voor het gastronomisch menu 'La Lys d'Or' of een à-la-carte formule volgens beschikbaarheid. Voor de lunch is er ook een 'all-in driegangen lunch' van aperitief tot en met de koffie. Een tweede passie van de chef is wijn, vooral die uit Bourgogne, wat te zien is aan de uitgebreide wijnkaart. 

Tip: elke maand organiseert het restaurant het event 'Golden labels' waarbij de parels uit de wijnkelder gehaald worden.

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.