Ontdek de authentieke Japanse keuken en geniet van de smaken van de traditionele noedelsoepen. Bij Zuru Zuru Ramen proef je de intense umami smaakbommen die zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Kom langs en slurp lekker weg!

Ramen, gezonde Japanse noedelsoepen, vormen de essentie van deze keuken. Met de perfecte balans tussen voedzame ingrediënten zijn ze ideaal als evenwichtige lunch- of avondmaaltijd. De huisgemaakte noedels van lokale biologische bloem en het gebruik van lokaal biologisch varkensvlees zorgen voor een ongeëvenaarde smaakbeleving. Chef Nick heeft zijn vakmanschap opgedaan in Yokohama en brengt nu originele recepten in Gent.

Bij Zuru Zuru Ramen creëren ze niet alleen heerlijke gerechten, maar het is ook een ontmoetingsplek voor Japanliefhebbers en foodies. Bovendien organiseren ze regelmatig workshops en tastings om hun passie voor de Japanse keuken te delen. Geniet van de voordelige lunchmenu en ontdek het uitgebreide aanbod aan saké en groene thee. Yokoso !

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.