Met uitzicht op de Sint-Michielsbrug en de Graslei, biedt 1898 The Post een charmante vergaderzaal aan die blijft inspireren, indruk maakt op de vergaderplatforms en bijdraagt aan het succes van conferenties. Deze zaal is uitgerust met alles wat nodig is voor een succesvolle vergadering.
  • 20 PAX
  • 1 meeting ruimte
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Daglicht
  • Erfgoedlocatie
  • Centrumlocatie

De ruimte is ideaal voor kleine, intieme zakelijke conferenties en privé-evenementen. De aparte ontspanningsruimte met comfortabele stoelen maakt gesprekken op kleinere schaal mogelijk, maar is ook perfect voor het nemen van een pauze tijdens de vergadering. Met een oppervlakte van 57 m² is de ruimte geschikt voor maximaal 12 deelnemers in boardroom stijl met een lange rechthoekige tafel.

Er kunnen tot 20 aanwezigen genieten van de zaal in theaterstijl of je kunt met maximaal 30 aanwezigen genieten van een heerlijke cocktailreceptie. Het originele en zorgvuldig geselecteerde decor, dat niet alleen in de vergaderzaal maar in het hele hotel aanwezig is, zorgt voor een inspirerende en bijzondere sfeer. Bovendien vullen plafondhoge ramen de ruimte aan met natuurlijk daglicht. De moderne apparatuur omvat twee flatscreens met draadloze verbinding, evenals gratis wifi en airconditioning. 1898 The Post biedt de mogelijkheid om koffiepauzes in de vergaderzaal te organiseren, evenals een lichte lunches. De aanwezigen zijn echter ook welkom om te genieten van hun pauze in de 1898 The Post bekroonde bar The Cobbler.

De antieke staan ​​harmonieus naast elkaar met moderne technologie die zorgt voor een maximaal comfort voor onze gasten. Deze uitzonderlijke kamers, ontworpen met flair en oog voor detail, tonen een zeldzame elegantie, weerspiegelen geografisch inzicht en esthetische samenhang en integreren op natuurlijke wijze in het interieur van dit nieuwe hotel. De kamers en suites in dit hotel variëren van 20 tot 65 m2 en bieden een adembenemend uitzicht over de stad.

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.
Meeting ruimtes
Naam Theater
Klaslokaal
Cabaret
U-vorm
Raadzaal
Receptie
Banket
Walking dinner
Oppervlakte
Hoogte
Daglicht
Suite 19
Oppervlakte : 50m² Hoogte : 6m Daglicht aanwezig
Soort
PAX
20 12 12 12 25 50m² 6m ja

Contactinformatie 1898 The Post Gent