AuditoRium4 is een gloednieuwe accommodatie die 5 polyvalente en multifunctionele ruimtes omvat, waaronder een ruim aula voor plenaire lezingen met een aanpalende ontmoetingsruimte en verschillende break-out rooms voor workshops.

Alle ruimtes kunnen apart of in combinatie gebruikt worden. Aula4 (AuditoRium4) is uitgerust met de meest geavanceerde audiovisuele voorzieningen: gigascherm (6 x 10 m), twitterwall, wireless internet, krachtige geluidsinstallatie en theaterspots. Kortom, alles is aanwezig voor een state-of-the-art happening. De moderne infrastructuur past zich moeiteloos aan aan de noden van uw event, beurs of congres.

Service staat bij ons centraal, van onthaal tot afbouw is bij ons een evidentie. Naast een professionele keuken om uw event tot een culinair hoogtepunt te brengen, beschikt AuditoRium4 ook over een eigen parking. AuditoRium4 bevindt zich op de CommunicatieCampus langs de R4 en de Gentse Ringvaart. Makkelijk te bereiken met de auto voor wie van de E40 of de E17 komt, of met de trein. We bieden shuttlediensten aan van en naar het nabijgelegen station Gent Sint-Pieters (5 minuten).

Contactinformatie Auditorium4