Artikel 1 - Organisatie

1.1. VisitGent [1] organiseert een bevraging bij bezoekers aan de stad Gent. Hieraan gekoppeld organiseert VisitGent (hierna: de ‘Organisator’) een wedstrijd waarbij de deelnemers een wedstrijdvraag beantwoorden. Aan het einde van de bevraging kan deze wedstrijdvraag ingevuld worden.

 

Artikel 2 - Deelname

2.1. De wedstrijd heeft dezelfde looptijd als de bevraging. Het aantal deelnemers is onbeperkt.

2.2. Deelname aan de wedstrijd is kosteloos en verloopt via deelname aan de bevraging in het infokantoor. 

2.3. De deelname staat open voor iedereen die minstens 18 jaar is.

2.4. Tijdens de volledige wedstrijdperiode kan een deelnemer maximaal 1 x winnen in het kader van deze wedstrijd.

 

Artikel 3 – Selectie

3.1. Alle deelnemers beantwoorden dezelfde wedstrijdvraag. Het correcte antwoord op deze vraag is een getal. Alle deelnemers die als antwoord een getal binnen een interval van 5% van het correcte getal geven, worden als winnaar aangeduid.

 

Artikel 4 – Prijzen

4.1. Er is geen maximum aantal winnaars per maand. Dit wordt bepaald op basis van de juiste antwoorden binnen een bereik van 5%.

4.2. De eerste 2 winnaars van de maand waarin de bevraging wordt uitgevoerd, ontvangen een overnachting in een Gents hotel voor 2 personen, ontbijt inclusief. De overige winnaars van die maand krijgen een andere leuke prijs.

4.3. De prijzen zijn niet overdraagbaar, noch verwisselbaar noch inwisselbaar tegen geld.

 

Artikel 5 – Diverse bepalingen

5.1. Door zich in te schrijven voor de wedstrijd, aanvaardt de deelnemer dit reglement volledig en onvoorwaardelijk. De bepalingen van dit reglement vormen een bindende overeenkomst tussen de deelnemer en de Organisator. Dit reglement kan online geraadpleegd worden via de website en kan desgewenst afgedrukt worden. Er zal geen communicatie gevoerd worden door de organisator en deelnemers over de modaliteiten van deze wedstrijd.

5.2. De Organisator behoudt te allen tijde het recht om naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande of nadere kennisgeving de betrokken deelnemer zonder meer en onmiddellijk van deelname aan de wedstrijd uit te sluiten. Bijvoorbeeld in geval van misbruiken, misleiding, bedrog, alsook ongepast, illegaal of immoreel gedrag, of indien de omstandigheden dit vereisen of niet aan dit reglement voldaan wordt.

5.3. De Organisator behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken de wedstrijd te annuleren of de voorwaarden ervan te wijzigen. In elk geval kan de Organisator niet verantwoordelijk gesteld worden in geval van wijzigingen of annuleringen van de wedstrijd.

5.4. Elke deelnemer is volledig zelf verantwoordelijk voor alle bijkomende kosten verbonden aan zijn deelname. De Organisator kan geenszins instaan voor kosten gemaakt door de deelnemer in het kader van de deelname aan de wedstrijd.

5.5. Dit reglement én zijn bepalingen zijn onderworpen aan het Belgisch recht. De rechtbanken van Brussel (Nederlandstalige kamers) zijn als enige bevoegd voor alle geschillen die zich hieromtrent zouden kunnen voordoen.

 

[1] Dienst Toerisme van de Stad Gent, gevestigd te 9000 Gent, Sint-Veerleplein 5, met ondernemingsnummer 0207.451.227.