One Two Four Hotel & Spa is een luxueus boutique hotel, gevestigd in een groots 19e-eeuws herenhuis. Het biedt een unieke mix van erfgoed en eigentijds design. Grote troeven zijn de privé wellness en de centrale ligging.

One Two Four Hotel & Spa staat garant voor kwaliteit en comfort, gecombineerd met de persoonlijke service van een kleinschalig hotel. De 14 kamers zijn voorzien van o.a. domotica, smart TV en Nespressomachine. Als verblijfsgast heb je bovendien gratis toegang tot de spa met sauna, hammam. en infrarood. Het ontbijt is rijkelijk en alle producten worden lokaal geproduceerd. Hinkelspel levert de kazen, Callas de confituur en de koffie is afkomstig van koffiebranderij Vandekerckhove.  De receptie is dagelijks geopend van 7 u tot 20 u, maar je kan evengoed online inchecken.

Het hotel is makkelijk te bereiken en op wandelafstand van de winkelbuurt SOGO, de grootste winkelbuurt van Gent met stijlvolle boetieks en eigenzinnige restaurants. Reis je met de wagen? Dan kan je tegen een meerprijs jouw auto parkeren op de privéparking. 

 

 

Boek hier je ver­blijf in One Two Four Hotel & Spa

Boek nu!
De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.