Bar Bricolage is een groene oase in de Gentse stadswildernis. Bezoekers van alle leeftijden en pluimages ontdekken er plezier, rust, vriendschap, culinair & cultureel lekkers én de schoonste zonsondergang van Gent. Cocktails, food, markten, expo’s, film, dj’s, een wereldse BBQ, yoga, absurde interventies, muzikale turbulenties en veel meer maken dat er altijd iets te beleven valt op Bar Bricolage.

De groene, industriële site in de Oude Gentse Dokken is dé plek waar je alleen of met vrienden naartoe kan gaan, en zeker bent van aangenaam gezelschap in een ongedwongen sfeer. Dankzij de vele upcycling en het gebruik van recupmaterialen, zweeft er een heerlijke sfeer rond het terrein en voel je je echt in een kleine oase.

Tijdens de koude maanden kun je er terecht voor een aangepast wintermenu met hapjes en drankjes die je warm maken. Het kampvuur is het hart van de site. De makers van de ateliers zorgen voor oventjes in de tuin. Gezelligheid gegarandeerd. Het programma focust op een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Op woensdag, donderdag en zondag kun je er o.a. genieten van concerten, dj’s, workshops, marktjes, comedy-avonden en expo’s. Vrijdagen en zaterdagen zijn voorbehouden voor de feestvierders.

Programma

Bar Bricolage zorgt ook steeds voor een goedgevulde agenda vol workshops, dans, muziek, spel, sport en andere events. Bekijk al hun evenementen hier.

De informatie gaat verder onder de afbeeldingen.